Kandidatenkring

Datum en tijd: Donderdag 28 januari 2021 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Kandidatenkring
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 18:30 Borrel
19:00 Diner

Graag nodigen wij u namens het bestuur van de Kandidaten-Kring uit voor de eerstvolgende bijeenkomst. Zoals inmiddels bekend is wordt aan elke avond een thema verbonden om Sociëteit De Witte beter te leren kennen.

 

Doel Kandidaten-Kring

 

De Kandidaten-Kring is in 2018 in het leven geroepen als trefpunt waar kandidaten elkaar op basis van gezamenlijke interesses kunnen vinden en verder kunnen kennismaken met de Sociëteit, haar leden en haar tafels. Tevens is er ruim tijd om gezellig te borrelen en nieuwe mensen te leren kennen in een ontspannen en informele sfeer. 

 

De bijeenkomsten vinden standaard plaats op de 4e donderdag van de maand. Uw voordragers zijn ook meer dan welkom. En bent u onlangs geballoteerd en/of officieel lid geworden: van harte gefeliciteerd! Ook dan bent u nog steeds van harte welkom op onze bijeenkomsten.

 

We hopen u en uw voordragers wederom te mogen verwelkomen.