Heerendiner 10 november 2022

Datum en tijd: Donderdag 10 november 2022 - 18:30 uur
Locatie: Plein
Titel: Heerendiner 10 november 2022
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 18.30 Aperitief Barzaal
19.30 Diner OCZ
Na hoofdgerecht: Tafelrede

 

Het Heerendiner vindt plaats op donderdag 10 november 2022. Wij zijn zeer verheugd dat de heer mr Tj.H.J. (Tjibbe) Joustra als gastspreker de traditionele tafelrede zal houden. Hij is oud Secretaris-Generaal van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij geweest (met 35 jaar toen de jongste Secretaris Generaal). Daarna was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van het UWV. Vervolgens was hij de eerste Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb). Daarna Voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (opvolger van Prof. Van Vollenhoven) in welke hoedanigheid hij onder andere verantwoordelijk was voor het onderzoek naar het neerhalen van de MH17. Verder was hij lid van diverse commissies (o.a. voorzitter van de commissie Onderzoek Interlandelijke Adoptie die onderzoek deed naar eventuele misstanden bij buitenlandse adopties). Daarnaast is hij de auteur van het boek Crisis en Controle uit 2021.
 
Kledingvoorschrift: black tie
 
Programma:
Aperitief:                     18:30 uur, Barzaal 
Diner:                          19:30 uur, Oude Conversatiezaal
Tafelrede                     Na het hoofdgerecht

De kosten voor het arrangement inclusief aperitief, driegangendiner, wijnarrangement, koffie met lekkernijen en digestief bedragen € 72,50 per persoon. Betaallink verschijnt aan het einde van het Formulier.
 
Aanmelding:
U kunt zich alleen aanmelden door het invullen van het formulier dat u hier kunt downloaden.
Introducees zijn bij dit diner helaas niet toegestaan. Als het maximum aantal aanmeldingen is bereikt, wordt het formulier gesloten waardoor het niet meer mogelijk is om in te schrijven. Zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kunt u zich aanmelden tot en met vrijdag 28 oktober 2022 en eventueel kosteloos annuleren is tevens mogelijk tot die datum. Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.
 
Indien u aan een bepaalde tafel wenst te zitten, kunt u dit aangeven op het formulier. Hiervoor is een mogelijkheid gemaakt in het formulier.