JAZZTAFEL: OPTREDEN EDUARD & THOMAS PREDA

Datum en tijd: Woensdag 30 november 2022 - 19:00 uur
Locatie: Plein
Titel: JAZZTAFEL: OPTREDEN EDUARD & THOMAS PREDA
Georganiseerd door: Jazztafel
 

De Jazztafel nodigt u graag uit voor een optreden van Eduard Preda en zijn broer Thomas op woensdag 30 november 2022. Dit duo verrast telkens met virtuoze improvisaties waarbij geschakeld wordt tussen jazz, klassiek en rock. Tussen Brahms, Schumann, Chopin, Grieg en Elvis Presley. Tussen “Ik zag twee beren…”, “Jailhouse rock”, “Fly me tot the Moon”, “Der Dichter spricht” of “On Green Dolphin Street”. Het belooft een enorm muzikaal spektakel te worden zonder daarbij in banaliteiten te vervallen.   

 Aanmelding jazzconcert

Wilt u het formulier dat u aantreft in de link hieronder invullen en bevestigen? Na het bevestigen van dit formulier verschijnt een betaalverzoek op het scherm.

 LET OP: klik op de link om de betaling te voldoen. Pas na betaling is uw aanmelding definitief. Leden van De Witte betalen 15,00 euro; introducees 20,00 euro.

 Aanmeldlink: https://forms.office.com/r/Ccw8EHmeX6

  

Programma:

Inloop: vanaf 19.00 uur

Concert: 19.30 in de Grote zaal

 Eduard en Thomas Preda:

 De muzikale ontwikkeling van de broers Eduard en Thomas Preda loopt parallel. Dat is niet verwonderlijk omdat hun vader de bekende jazzmusicus Marius Preda is. Beide broers doorliepen het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag en gingen daarna afzonderlijk naar Amerika, naar het befaamde Berklee College of Music.

Eduard is pianist, componist en bovenal improvisator. Hij kreeg pianoles van Jan Wijn en Paolo Giacometti. Hij trad op in Podium Witteman en speelde samen met Chick Corea, Fuse  maar ook met klassieke musici.       

Thomas speelt elektrische basgitaar en is daarnaast elektronisch producer, songwriter en rapper. Hij volgde muzieklessen bij Uli Glassman. Hij speelt vaak samen met zijn broer.

 

Met vriendelijke groet en tot ziens op 30 november,

 

Bestuur van de Jazztafel: Ruud Steegman, Robbert Coops & Ronald Blom