OPEN WYNTAFEL Lustrum Proeverij 2022 NEDERLANDSE WIJNEN

Datum en tijd: Maandag 28 november 2022 - 18:00 uur
Locatie: Plein - Grote Zaal
Titel: OPEN WYNTAFEL Lustrum Proeverij 2022 NEDERLANDSE WIJNEN
Georganiseerd door: Open WynTafel
Spreker(s): De heer Simon Crone en de heer Dik Beker
 
Programma: 18:00 uur | Inloop
18:30 uur | Aanvang proeverij

Voor leden en partners.

 

 

Op maandag 28 november 2022 organiseert de Open Wyntafel ter gelegenheid van het Lustrum een bijzondere proeverij van Nederlandse wijnen met diner.  

Inleiders van het Nederlandse Wijnlandschap zullen ons deze avond alles vertellen en toelichten over de Nederlandse wijnbouw en wijnen.

 

-          De heer Simon Crone ( eigenaar Domein Tussen Rug & Rijn, ook voorzitter van de NVWP, de Nederlandse Vereniging van Wijn Producenten  ) en

-          De heer Dik Beker ( oprichter van Betuws Wijndomein en ook bestuurslid van de NVWP ).

 

De selectie van de te proeven wijnen is samengesteld uit zowel varianten met klassieke opbouw (Kleine Schorre, De Apostelhoeve, De Linie en Stokhem) alsmede wijnhuizen met de Nieuwe Nederlandse rassen  (Hof ’t Hogeland, Tussen Rug & Rijn, Sint Martinus, Betuws Wijndomein en Hof van Twente).

 

De Wijnhuizen zijn verspreid over 7 provincies, alle wijnhuizen behoren tot het hoogste, kwalitatieve segment van Nederland.   

                      

Dit maakt het alleszins de moeite waard om u in te schrijven tegen betaling van € 70,00 per persoon voor proeverij en diner. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor aanmelding en informatie kunt u zich wenden tot de afdeling reserveringen. U kunt uw mail sturen naar reserveringen@societeitdewitte.nl.

Uw betaling dient uiterlijk donderdag 20 november 2022 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Zoals gebruikelijk is het aantal deelnemers beperkt en er zal zo nodig een wachtlijst worden gehanteerd.

Een mail ter bevestiging van uw deelname aan erik.m.jens@gmail.com wordt op prijs gesteld.