Tafelmarkt en Introductiebijeenkomst 29 november 2022

Datum en tijd: Dinsdag 29 november 2022 - 18:00 uur
Locatie: Grote Zaal
Titel: Tafelmarkt en Introductiebijeenkomst 29 november 2022
Georganiseerd door: Sociƫteit De Witte
 
Programma: 18.00 Inloop Grote Zaal
18.30 Presentatie heer B. Baert
18.50 Kennismaking met de Tafels 19.30 Rondleiding pand

Op dinsdag 29 november organiseren wij een gecombineerde Welkomstborrel, Tafelmarkt & introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld om nieuw toegetreden leden welkom te heten als lid en meer informatie te geven over de sociëteit en haar tafels. Daarbij willen wij de (nieuwe) leden en vertegenwoordigers van verschillende tafels met elkaar in contact brengen op een zogeheten ´tafelmarkt'.
 
Tijdens deze bijeenkomst krijgen de nieuwe leden een korte presentatie over de Societëit en ontmoeten zij andere (nieuwe) leden. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het gebouw. Na afloop van de presentatie en/of rondleiding kunnen de nieuwe leden kennismaken met diverse Tafels (subclubs) die zich in de vorm van een Tafelmarkt presenteren.
 
De Tafels die zich opgeven, krijgen een statafel tot hun beschikking, waarop de informatie over de tafel kan worden gepresenteerd. Er is een maximaal aantal tafels beschikbaar, dus wees er snel bij! Aanmelden kan via het formulier dat u hier kunt downloaden.
 
Programma:
18:00 uur                   Inloop Grote Zaal
18:30 uur                   Opening & presentatie door de heer Baert
18:50 uur                   Kennismaking met de Tafels
19.30 uur                   Rondleiding door het pand
20:15 uur                   Na borrelen in de Barzaal of op eigen gelegenheid diner in de OCZ 

U kunt uw deelname als nieuw lid (kandidaat, geïnteresseerd lid etc.) of deelname van uw introducé bevestigen via het formulier dat u hier aantreft. 

Welkom zijn dus leden die interesse hebben om met tafels kennis te maken, leden die nog niet eerder bij een presentatie aanwezig waren en natuurlijk maken nieuwe leden kennis met elkaar!

Reserveren voor het diner in de OCZ kan via de receptie per mail: receptie@societeitdewitte.nl of telefonisch: 070-3607933.