Barzaal

De Barzaal, gelegen op de Beletage, grenst aan de Gaanderij en de Oude Conversatiezaal en heeft tot de tweede helft van de vorige eeuw dienst gedaan als Biljartruimte. Deze zaal, die in Italiaanse Neo-Renaissance stijl is uitgevoerd, toont een karakteristiek cassetteplafond dat bestaat uit twaalf cassettes met geschilderd medaillon. Evenals in de Oude Conversatiezaal zijn de haarden spiegelbeeldig uitgevoerd met aan weerszijden zeer fraaie dubbele deuren.

De zaal heeft in de loop der jaren een andere bestemming gekregen en is nu volledig ingericht als Barzaal. De grote bar, die evenwijdig aan de Doelenstraat loopt, biedt een zeer grote selectie aan aperitieven en digestieven. Met diverse soorten whisky, jenever en cognac is er voor eenieder een passend drankje te vinden. Vandaar dat het in de bar vóór én na het diner een gezellige drukte is.

De Barzaal is exclusief voor Witteleden en hun introducé(e)s geopend van maandag tot en met donderdag van 17.00 uur - 23.30 uur. In het weekend is het mogelijk de Barzaal exclusief te reserveren. In combinatie met de Gaanderij en/of de Oude Conversatiezaal kan de Barzaal het middelpunt zijn van uw (huwelijks)feest, gala of diner dansant van 150 tot 600 personen.

Capaciteit Barzaal
Diner: 80
Receptie: 150

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Wenst u liever telefonisch contact? Deze afdeling is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).