Commissarissen­kamer

Zaalcapaciteit
Carré 30   Diner 40
Theater 40   Receptie 30

 

De Commissarissenkamer, gelegen op de eerste verdieping, is uitgevoerd in Neogrec-stijl. Een stijl die zich, evenals de Lodewijk XVI-stijl, kenmerkt door een sobere vormgeving welke nadrukkelijk tot uiting komt in het stucwerk bestaande uit bloemranken en guirlandes naast de spiegel van de schoorsteenpartij. Net zoals in het Restaurant is de pendule 'Enfants Science' een nadrukkelijk accent.  


Omstreeks 1930 heeft de ruimte haar huidige bestemming als Commissarissenkamer gekregen. Dat wil zeggen dat het College van Bestuur van de Sociëteit in deze ruimte haar maandelijkse plenaire vergadering belegde. Mede hierdoor maar ook door haar speciale uitstraling is de Commissarissenkamer één van de meest populaire ruimtes binnen de Sociëteit geworden. De zaal is uitermate geschikt voor een vergadering en/of diner.  


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Wenst u liever telefonisch contact? Deze afdeling is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).