Welkom bij de Kandidaten-Kring!

 

Bij de Kandidaten-Kring kunnen kandidaat-leden elkaar op een laagdrempelige, ontspannen manier ontmoeten en kennismaken met de Sociëteit, de leden en de verschillende tafels.

 

De Kandidaten-Kring organiseert elke vierde maandag van de maand een informeel diner, voorafgegaan door een borrel. In de zomermaanden vindt dit plaats op het Paviljoen Von Wied, in de overige maanden in het Pleingebouw. Tijdens deze avonden vinden ook diverse activiteiten plaats, waardoor u de Sociëteit en andere (kandidaat-)leden beter kunt leren kennen. Denk daarbij aan presentaties van verschillende tafels, rondleidingen door het Pleingebouw (bibliotheek, restaurant, e.d.) en interessante lezingen en presentaties. Wij moedigen ook initiatieven van kandidaat-leden aan: neemt u met uw ideeën contact op met het bestuur van de Kandidaten-Kring om de mogelijkheden en planning te bespreken. 

 

Uw voorsteller en ondersteuners zijn ook van harte welkom bij deze avonden. Kandidaat-leden die na verloop van tijd worden toegelaten als lid van de Sociëteit kunnen aansluiten bij de Kringtafel - en natuurlijk bij één of meer van de talrijke andere tafels van de Sociëteit.

 

Alle kandidaat-leden ontvangen per mail een uitnodiging (met aanmeldlink) voor de bijeenkomsten van de Kandidaten-Kring. Houd ook de agenda op de website van de Sociëteit in de gaten: daarop worden naast andere activiteiten binnen de Sociëteit ook onze avonden aangekondigd. Tijdens de kennismakingsavonden kunt u zich aanmelden voor de whatsapp-groep van de Kandidaten-Kring.

 

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over de Kandidaten-Kring: stuurt u dan een mail naar kandidatenkringdewitte@gmail.com

 

Het bestuur van de Kandidaten-Kring verheugt zich erop velen van u bij onze bijeenkomsten te ontmoeten!

 

Mark van Koppen, Edmee Schils, Anneke de Widt-Nieuwenhuizen en Tess Wouda Kuipers