Wijnproeverij: laatste aanmeldingsweek

8 oktober 2014 - 13:33 uur

Dit is de laatste week dat is zich kunt aanmelden voor de jaarlijkse wijnproeverij.

 

Voor alle Witteleden en hun introducé(e)s


Sprankelende & zinnenprikkelende proeverij
Op woensdag 22 oktober biedt de Wijncommissie u de mogelijkheid een spectaculaire wijnproeverij bij te wonen, georganiseerd door Heeren van Heusden. Tijdens deze proeverij zal er dieper worden ingegaan op de romantische verhouding tussen chocola en wijn, die al sinds eeuwen velen tot bekoring brengt.

Na afloop zal er gedineerd worden, waarbij onze chef-kok wijn en spijs op elkaar zal afstemmen.

De kosten voor deze wijnproeverij inclusief 2-gangendiner inclusief wijnen bedragen € 45,00 per persoon.

Aanmelding:               Maximaal 60 personen


U kunt zich aanmelden door overmaking van € 45,00 p.p. naar rekeningnummer IBAN NL23 RABO 0383.105.021 t.n.v. Sociëteit De Witte  o.v.v. uw naam, lidnummer en code 2210/WIJN.

Uw betaling dient uiterlijk donderdag 16 oktober 2014 in het bezit te zijn van de Sociëteit. Na ontvangst van uw betaling is er sprake van een definitieve reservering. Hiervan ontvangt u geen bevestiging. Indien u wel een bevestiging van uw betaling wenst, kunt u die per e-mail  aanvragen via administratie@societeitdewitte.nl.

Wees er snel bij! Acceptatie van deelname geschiedt op volgorde van ontvangst van de deelnemerskosten. Indien het maximaal aantal personen (60) bereikt is, zal dat op de website en lessenaar worden aangegeven. U ontvangt, indien dat het geval is, een e-mail en wij zullen dan de door u overgemaakte deelnemerskosten terugstorten.

U kunt tot en met maandag 20 oktober (schriftelijk) kosteloos annuleren.
Bij niet tijdig of geheel niet annuleren (no-show) is men 100% van de prijs verschuldigd.