Paviljoen 7 juni t/m 26 augustus 2016: pas, parkeren, kleding, telefonische bereikbaarheid

6 juni 2016 - 11:40 uur

Paviljoen: toegangspas, parkeerbeleid, kledingvoorschrift en telefonische bereikbaarheid

 

Vergeet  niet uw lidmaatschapspas van het Paviljoen mee te nemen als u naar Scheveningen gaat! Indien u uw pas kwijt bent zijn de kosten € 10,- voor een vervangende Paviljoenspas.

 

Het parkeerterrein van het Paviljoen kan in de maanden juni tot en met augustus gebruikt worden door Witteleden uitsluitend indien u een bezoek brengt aan het Paviljoen. Er is slechts beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. Volgt u te allen tijde de instructies van het personeel op. Parkeren op niet-Sociëteitsdagen of parkeren voor andere gelegenheden buiten een bezoek aan het Paviljoen is niet toegestaan. U kunt toegang krijgen tot het parkeerterrein met uw persoonlijke Paviljoens-lidmaatschapspas. Wij rekenen op uw medewerking.

 

Bij een bezoek aan de Sociëteit behoren de kledingvoorschriften in acht te worden genomen. Informeer uw introducé(e)s over deze kledingvoorschriften, zodat pijnlijke situaties worden voorkomen.

  • Pleingebouw: Het kledingsvoorschrift is 'tenue de ville'.
    Voor heren: een donker pak of combinatie van een colbert met een nette, geklede broek met bijpassende hemd en (vlinder- of strop)das, sokken en schoenen.
    Voor dames: nette representatieve stadskleding, mantelpakje (deux-pièces of rok/colbert), broekpak, robe manteau, geklede jurk (met korte mouwtjes) met panty of kousen, rok of jurk over de knie, elegante laarzen, schoenen met (platte) hak.
  • Aanvulling Paviljoen: Op het Paviljoen gelden dezelfde regels als aan het Plein, behoudens enkele uitzonderingen. In het Restaurant, de Kleine Zaal en de Barzaal geldt voor heren als kledingvoorschrift 'jasje-dasje', met de aanvulling dat zomerkleding vaak kleurrijker is. Voor dames zijn stijlvolle polo's, mouwloze jurken en blouses toegestaan. Op het terras mag een zonnebril en/of (stro)hoed worden gedragen en is, bij hoge temperaturen, voor heren 'jasje zonder dasje' toegestaan.

Te allen tijde (voor zowel Pleingebouw als Paviljoen) zijn niet toegestaan: denim (spijkerstof/blue jeans incl. designer jeans); korte of driekwartbroeken; mini rokjes; t-shirts; spaghetti bandjes; sport- of andere vrijetijdskleding; trainingspakken; sport- of gymschoenen; grove laarzen; sandalen; slippers; schoenen zonder sokken; zwemkleding; leggings; petjes of andersoortige kleding van vergelijkbare aard.

Tenslotte is de telefonische bereikbaarheid gedurende de periode 7 juni t/m 26 augustus 2016 afwijkend ten opzichte van het Pleinseizoen: de telefoon wordt vanaf 10.00 uur beantwoord.