26 febr Live concert: Jazz at the Club

15 februari 2016 - 09:37 uur

Thuis luisteren naar de live concerten en radiomagazines

Het concert in Sociëteit de Witte wordt tijdens het concert ook live uitgezonden via internet. Iedereen met een computer of tablet kan direct inloggen op de live stream en luisteren naar het concert. Het concert wordt opgenomen en is later ook terug te luisteren via ditzelfde kanaal. Op het internet radiostation van Jazz at the Clubwordt daarnaast veel jazzmuziek uitgezonden en het Jazz at the Club Radio magazine gepresenteerd door Ronald Blom, Robbert Coops en Paul Waaijers.

Om in te loggen op de live internet radio stream, klik op één van de onderstaande links (kies de link die past bij het programma dat u gebruikt) en de stream start automatisch.

iTunes

QuickTime 

Real Player 

Winamp

Windows Media Player

 

Weet u niet zeker welk programma uw computer gebruikt. Probeer gewoon één van de bovenstaande links en u merkt zelf welke werkt.

Degene die in het bezit is van een mediaspeler of streaming audiospeler kan de stream ook via dat apparaat beluisteren. Het kanaal heet Jazz at the Club en is meestal wel te vinden in de database van uw apparaat. Staat Jazz at the Club er nog niet bij, dan kunt u het station ook zelf toevoegen. Kijk in de handleiding van uw apparaat hoe dat precies moet.

Gebruik voor het zelf toevoegen van het Jazz at the Club internet radiostation de volgende URL: http://176.31.224.21:8600/ . U kunt daarna direct luisteren naar het radiostation en de live stream.

Veel succes en plezier met het luisteren naar de stream maar wij hopen u natuurlijk te zien tijdens één van de concerten in de Witte.

Namens de techniek van Jazzcommissie