Leden vanaf 2018 op de bon

22 december 2017 - 09:39 uur

Beste Witteleden,

 

Aan het begin van het nieuwe jaar beschikt De Witte over een nieuw kassasysteem. De kassa’s zijn dan meteen gekoppeld aan de administratie wat veel nauwkeuriger is dan het handmatig verwerken van gegevens en tevens veel minder tijd kost.

Tot nu toe rekende u af en ontving u geen betaalbewijs maar hooguit een “pin-bon” waarop uw verbruik niet vermeld staat. Het nieuwe systeem laat zien wat u in rekening is gebracht en verwerkt dit direct in de administratie. Dit laatste komt tevens het voorraadbeheer, uw administratie en de inkoop ten goede. Wel blijft u zelf bijhouden wat u heeft verbruikt. Dit doet u op het bekende “bierviltje” of anderszins.

Vanaf dinsdag 2 januari ontvangt u bij het afrekenen van het genuttigde dus altijd een kassabon waarop u precies kunt zien wat in rekening is gebracht.

Voor het personeel betekent het werken met de nieuwe kassa’s een grote omschakeling. U helpt hen snel te wennen aan het nieuwe systeem door, zeker in de eerste periode, altijd een bonnetje te vragen bij het afrekenen en na te gaan of alles daarop correct vermeld is. Hiermee draagt u bij aan een soepele invoering en gewenning van het systeem.

Iets later in januari komen ook betaaltablets beschikbaar in het pand. Met deze mobiele tablets kan dan, naast de vier nieuwe kassa’s in het ledengedeelte en de Pleinzaal,  ook in andere zalen van De Witte betaald worden wanneer u daar bijvoorbeeld een diner heeft bijgewoond. Ook van deze transactie zult u een gespecificeerde kassabon ontvangen van de “Witte Brigade”.