Nieuwe menukaart OCZ m.i.v. 13 maart 2017

13 maart 2017 - 10:00 uur

Na de enquête die in 2015 onder de leden is gehouden, heeft het College van Bestuur een commissie onder aanvoering van Wolbrand van der Vis samengesteld om o.a. de menukaart van de Oude Conversatiezaal te verbeteren.

De huidige keuken blijkt niet voldoende toegerust om de vele couverts welke dagelijks, in kort tijdsbestek, geserveerd moeten worden te bereiden. Daarnaast was er behoefte aan meer diversiteit op de kaart van de OCZ en mocht deze kaart iets meer “casual” worden.

Na presentatie van de menukaart bij het College van Afgevaardigden werd deze afgelopen week besproken bij het overleg van tafelvoorzitters. Hier werd de kaart positief ontvangen waarop besloten werd gelijk deze week met het nieuwe menu van start te gaan. Dit bij wijze van proef; om te kijken of dit voor de keuken goed werkbaar is en tot positieve resultaten leidt. Eventuele op- en aanmerkingen van leden kunnen leiden tot aanpassing van de definitieve keukentekening.

Zoals u op de nieuwe menukaart kunt zien is de, voor velen, favoriete Black Angus Steak iets in gewicht gestegen maar zijn er o.a. een stamppotje en een maaltijdsalade aan de kaart toegevoegd. De eerste dagen zullen wij zeker nog tegen opstartproblemen aanlopen, waarvoor wij uw begrip vragen. Uiteraard zijn uw suggesties ter verbetering van het “concept” en de gerechten altijd van harte welkom!

Wij hopen u snel in de Oude Conversatiezaal te mogen begroeten.

DE NIEUWE MENUKAART