Lezing over de sluiting van De Witte 1940-1945 door Wittelid Henk Ambachtsheer vanaf 19:45 uur

6 mei 2020 - 15:42 uur

 

 

6 mei is een bijzondere dag voor De Witte. Een die ons na 75 jaren nog altijd een blijde herinnering geeft. De omstandigheden waaronder wij thans de “thuizigheid” moeten ervaren, maken dat aan deze dag geen bijzondere invulling kan worden gegeven op de sociëteit zelf. Gelukkig kunnen wij wel bogen op kennis over De Witte van onze historicus en oud-Commissaris Henk Ambachtsheer. In een lezing met "lichtbeelden" zal hij spreken over De Witte en de Bezetting 1940-1045 en toelichten wat deze dag zo memorabel maakt, in de hoop dat ook wij eens dat bevrijdende moment mogen ervaren.

U kunt deze lezing volgen via een link op de website, beschikbaar vanaf woensdag 6 mei a.s. om 19:45 uur. 

Ook na 19:45 uur kunt u op elk willekeurig moment inschakelen en de lezing vanaf het begin terugkijken. 

 

Klikt u hier voor de lezing!