Oude Conversatiezaal/Gaanderij

De Oude Conversatiezaal, gelegen op de Bel-etage, is hét hart van de Sociëteit. De zaal is uitgevoerd in een negentiende eeuwse Neo-Lodewijk-XIV-stijl met motieven uit de zeventiende eeuwse Barok. Nagenoeg onveranderd in meer dan 140 jaar is de zaal, bij de renovatie in 2005, wel weer in originele kleurstelling teruggebracht.

De zaal is, van maandag tot en met vrijdag, alleen toegankelijk voor Witteleden, die in deze zaal met andere leden en/of introducé(e)s voor een kopje koffie, lunch, borrel of het diner samenkomen. Een seizoensgerelateerde lunchkaart en een tweewekelijks wisselende dinerkaart dragen ertoe bij dat de leden op ieder moment van de dag van een gevarieerd culinair assortiment kunnen genieten. Dit aanbod gecombineerd met een excellente service maken een verblijf binnen de sociëteit telkenmale tot een bijzonder aangename ervaring.

De Oude Conversatiezaal is, in combinatie met de Gaanderij en de Barzaal, tevens de ruimte waar de sociëteitsevenementen plaatsvinden. In deze hoedanigheid is de ruimte uitermate geschikt voor recepties tot 650 personen, diner dansants tot 230 personen of een gala tot 400 personen. In het weekend bestaat de mogelijkheid de ruimte exclusief te reserveren. Hiervoor is echter wel toestemming van het College van Bestuur vereist.
 
Bij binnenkomst van het ledengedeelte betreedt u de Gaanderij welke de Oude Conversatiezaal en de Barzaal verbindt. De Gaanderij is multifunctioneel en wordt veelal gebruikt als ontmoetingsplek alvorens elders in het gebouw een evenement te gaan bijwonen. In de Gaanderij bevindt zich ook de lezenaar waarop alle aankondigingen betreffende de tafel- en sociëteitsevenementen Tijdens gala's en diner dansants is dezelfde ruimte door de parketvloer een voortreffelijke dansvloer.

 

Capaciteit Oude Conversatiezaal/Gaanderij
Theater: 200
Carré: 85
Diner: 300
Receptie/Feest: 600


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen. Wenst u liever telefonisch contact? Deze afdeling is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).

Tafelreservering OCZ Plein