Pleingebouw

Witteleden kunnen gedurende de maanden september t/m eerste week juni gebruik maken van de vele faciliteiten in het Pleingebouw, waaronder exclusieve toegang tot het Restaurant, de Barzaal en de Oude Conversatiezaal. Als u wilt 'ontspannen' kan dat in de Kegelbaan, de Biljartzaal, een van de Bridgezalen of in de Bibliotheek.

Daarnaast beschikt het Pleingebouw over meerdere representatieve zalen, waardoor het een ideale locatie is om familie, vrienden of zakenrelaties te ontvangen. Voor recepties, diners, vergaderingen e.d. kan in overleg met de afdeling 
Reserveringen voor een passende ruimte worden gezorgd, desgewenst met catering, audiovisuele apparatuur en andere voorzieningen, ook in het weekend. 
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarbij leden duidelijk moeten aangeven of het een “tafelaangelegenheid”, een privé aangelegenheid of bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst betreft. In het geval van privé- en zakelijke bijeenkomsten worden er (afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap) kosten in rekening gebracht. Wenst u liever telefonisch contact? De afdeling Reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).

De plattegronden geven per verdieping aan waar u welke zaal kunt vinden.

 

Mauritshuis

De Witte en het Mauritshuis kennen een goede samenwerking. Een klein gedeelte van het sociëteitspand is door het Mauritshuis in gebruik als tentoonstellingsruimte, atelier en kantoorruimte. Ook bevindt zich in dit gedeelte de brasserie van het museum.


Souterrain: 
Kegelbaan

Bel etage:

Littéraire Zaal, Pleinzaal/Gaanderij/Pleinbar, Radiokamer, Oude Conversatiezaal/Gaanderij, Restaurant en Barzaal

Eerste verdieping:
BiljartzaalGrote ZaalKoepelzaalLeeszaalBibliotheek, Groene Zaal en Commissarissenkamer

Tweede verdieping:
Bridgezaal I en II