Pleingebouw

Witteleden kunnen gedurende de maanden september t/m eerste week juni gebruik maken van de vele faciliteiten in het Pleingebouw, waaronder exclusieve toegang tot het Restaurant, de Barzaal en de Oude Conversatiezaal. Als u wilt 'ontspannen' kan dat in de Kegelbaan, de Biljartzaal, een van de Bridgezalen of in de Bibliotheek.

Daarnaast beschikt het Pleingebouw over meerdere representatieve zalen, waardoor het een ideale locatie is om familie, vrienden of zakenrelaties te ontvangen. Voor recepties, diners, vergaderingen e.d. kan in overleg met de afdeling 
Reserveringen voor een passende ruimte worden gezorgd, desgewenst met catering, audiovisuele apparatuur en andere voorzieningen, ook in het weekend. 


U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarbij leden duidelijk moeten aangeven of het een “tafelaangelegenheid”, een privé aangelegenheid of bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst betreft. In het geval van privé- en zakelijke bijeenkomsten worden er (afhankelijk van de samenstelling van het gezelschap) kosten in rekening gebracht. De kosten van de zaalhuur van privé bijeenkomsten zijn afhankelijk van het aantal leden ten opzichte van totaal aantal aanwezigen. Naar mate er meer leden aanwezig zijn, wordt er een korting op de huurprijs geboden. Om voor die korting in aanmerking te komen dient u bij het maken van de reservering aan te geven of er leden aanwezig zijn en zo ja hoeveel leden dit zijn inclusief een namenlijst (alleen van de Witteleden). Op die basis kan dan de huurprijs worden vastgesteld.

 

Wenst u liever telefonisch contact? De afdeling Reserveringen is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur: 070-360.79.33 (algemeen).