Restaurant Paviljoen

Het Restaurant van het Paviljoen bevindt zich in de fraai gedecoreerde en centraal gelegen Zeezaal. Het belangrijkste accent is het stucwerk bestaande uit een rondlopende brede band langs de bovenzijde van de wanden. De ornamenten zijn ontleend aan de zeeflora en -fauna.

Het Restaurant van het Paviljoen is een prachtige locatie om te lunchen, te borrelen en/of te dineren. Met uitzicht op zee kunt u zich geen betere plek wensen om te genieten van verse zeevruchten gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerd glas wijn.     

Openingstijden keuken:
Maandag t/m vrijdag
Lunch: 12.00 - 14.30 uur
Diner: 18.00-21.30 uur

Capaciteit:
90

Aangezien de capaciteit van het Paviljoen niet te vergelijken is met de capaciteit van het Pleingebouw is het, indien u verzekerd wenst te zijn van een plekje in dit bijzondere restaurant, raadzaam vroegtijdig een tafel te reserveren.

Slechts bij sociëteitsevenementen zoals de Openingsreceptie en het Vuurwerkdiner is het niet mogelijk een tafel in het Restaurant te reserveren.

Helaas is het niet mogelijk een tafel op het terras te reserveren aangezien wij, bij veranderende weersomstandigheden, te allen tijde uit moeten gaan van de capaciteit van het Restaurant.

Tafelreservering restaurant Paviljoen (alleen mogelijk van juni t/m augustus)