Contact

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden!

Neem contact op met de Witte:

Mocht u interesse hebben in het lidmaatschap van De Witte, het huren van onze faciliteiten of een andere vraag hebben dan kunt u ons te allen tijde bereiken via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Het Pleingebouw

Adres: Plein 24, 2511 CS 's-Gravenhage

Telefoon: 070-3607933

Email: secretariaat@societeitdewitte.nl

Openbaar vervoer

Het gebouw van Sociëteit De Witte aan het Plein is slechts op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Verder is de sociëteit goed bereikbaar via tram en bus. De tram vertrekt elke 3 minuten vanaf Den Haag CS. U kunt tramlijn 3 of 4 nemen en dan uitstappen bij het Spui.

Plan uw reis met het Openbaar vervoer.

Parkeergelegenheid

De Sociëteit beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Voor het gebouw bevinden zich enkele openbare invalidenparkeerplaatsen. Onder het Plein ligt de openbare parkeergarage Parking centrum Plein. U betaalt € 1,00 per minuut of een gedeelte daarvan. Openbaar parkeren in de omgeving is mogelijk tot maximaal 120 minuten. Het tarief bedraagt € 6,50 per uur.

Oplaadpunten voor uw elektrische auto's vindt u hier.

Plan uw route met google maps.

Het Paviljoen

Adres: Pellenaerstraat 4, 2586 EK Scheveningen

Openbaar vervoer

Paviljoen de Witte is bereikbaar via tram en bus door uit te stappen bij halte Scheveningse slag/Beelden aan Zee of halte Kurhaus.

Plan uw reis met het Openbaar vervoer.

Parkeergelegenheid

In de straten rond het Paviljoen geldt deels een tarief van Euro 50,00 om te parkeren, ongeacht hoe lang u geparkeerd staat. Wel zijn er diverse parkeergarages in de buurt waar parkeren gunstiger is en waar niet gelijk het dagtarief betaald moet worden.

Parkline nummer = 1822 (aan de kant van Museum Beelden aan Zee). Parkline nummer = 1825 (aan de kant van Jongeneelstraat).

Oplaadpunten voor uw elektrische auto's vindt u hier.

Plan uw route met google maps.