Werken bij

Werken bij De Witte is leuk!

Werken bij De Witte

Interesse om bij De Witte te werken?

Een indruk: werken bij De Witte

Op het filmpje kan je zien hoe divers het werk bij De Witte is. Omgang met leden, een mooie wijnkelder, vergaderingen, grote en kleine evenementen en heerlijk eten. Gewoon een ontzettend mooi horeca bedrijf in het mooiste gebouw van Den Haag. Kom jij een keer langs?

Kom bij ons team!

Het is weer enorm druk bij De Witte. Nieuwe collega's zijn altijd welkom. Neem contact op met personeelszaken voor meer informatie.

Onze team bestaat uit de volgende afdelingen: Bediening, Keuken, Afwas, Zalen klaarzetten voor diners en vergaderingen, Schoonmaak.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en staan vermeld op de website www.s-bb.nl. Wij vinden het belangrijk om leerlingen/ stagiaires op te leiden. Daarom zijn wij ieder schooljaar op zoek naar meerdere leerlingen/stagiair(e)s.

Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar de afdeling personeelszaken of via personeelszaken meer informatie op te vragen over beschikbare functies binnen ons prachtige bedrijf. Je kunt jouw CV en motivatie sturen naar: personeelszaken@societeitdewitte.nl